skip to Main Content

overnachten in huis van collectioneur hedendaagse kunst

Een kleinschalige bed & breakfast gelegen in Kloosterburen, daar waar Groningen de waddenkust raakt. Je hebt de keuze uit een kamer met een tweepersoonsbed of een kamer met twee losse bedden. Beide kamers hebben een eigen sanitaire voorziening. 

Naast de eigen kamer kun je verblijven in de gelagkamer, waar ook vrij gebruik is van koffie en thee. Het huis staat en hangt letterlijk vol met de collectie hedendaagse kunst: grafiek, tekeningen, schilderijen en beelden. Achter het pand is een wilde bostuin met allerlei zitjes, beelden en bouwsels. Neuzen kan in de uitgebreide bibliotheek met architectuur- en kunstboeken, poëzie en thrillers.

De kamerprijs is voor twee personen 77,50 en voor een persoon 60,00 inclusief een biologisch ontbijt. Contact mij gerust via de telefoon of via de mail en check of er een kamer vrij is. De voorkeur gaat uit naar een verblijf van minimaal twee nachten.
Het is mogelijk om aan te schuiven aan de keukentafel voor een wat-de-pot-schaft-maaltijd. Er wordt gekookt met biologische en regionale producten en er kan rekening worden gehouden met alle mogelijke diëten.
Vanaf 1 september 2021 is de B&B tijdens het winterseizoen beperkt geopend. 

Nieuwsgierig naar welke kunstenaars in de collectie zijn opgenomen? klik hier

Back To Top
Zoeken
google translate