Ga naar hoofdinhoud

studio voor gasten 

Een kleinschalig gastenverblijf gelegen in Kloosterburen, daar waar Groningen de waddenkust raakt. Je verblijft in het huis van een beeldend kunstenaar en collectioneur van hedendaagse kunst. 

De studio voor maximaal vier gasten is in het voorhuis en heeft een eigen ingang met hal en apart toilet. Op de begane grond is een ruime studio/huiskamer met keuken. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers: 1x met twee losse bedden en 1x met een tweepersoonsbed. De slaapkamers hebben elk een eigen sanitaire voorziening: douche en toilet. 

Het huis staat en hangt letterlijk vol met de collectie hedendaagse kunst: grafiek, tekeningen, schilderijen en beelden. Achter het pand is een grote wilde bostuin met allerlei zitjes, beelden en bouwsels. 

Mijn huis is energieneutraal: zonnecollectoren en een warmtepomp. Duurzaamheid is een vanzelfsprekendheid.

prijzen: 
De studio is te boeken vanaf drie nachten. De basis prijs is
- voor een of twee personen 325,- (bij gebruik 1 slaapkamer)
- voor drie of vier personen 350,-
Elke extra nacht is 100,- ongeacht het aantal personen. Blijf je een week (7 nachten) of langer, dan krijg je 10% korting op de totaal prijs.
Prijzen zijn inclusief bed- bad- en keukenlinnen en eindschoonmaak. Honden zijn welkom, wel graag in overleg.

'Artist in residence'
Ik hanteer aangepaste en gunstige prijzen voor mijn collega's: beeldend kunstenaars, ontwerpers, schrijvers en theatermakers die een langere periode willen verblijven. In overleg komen we hier vast wel uit. Bel of mail me gerust hierover.  
Nieuwsgierig naar welke kunstenaars in de collectie zijn opgenomen? klik hier

Back To Top
Zoeken
google translate