skip to Main Content

Zin om als bed & breakfast gast te verblijven te midden van een particuliere hedendaagse kunstcollectie?

welkom  bij anne wine

de plek

Graag deel ik mijn locatie met anderen en merk dat mensen het plezierig vinden om bij mij te vertoeven in huis en tuin. Als bed & breakfastgast verblijf je in het voorhuis en je kunt een kijkje nemen in het atelier. Als collectioneur van hedendaagse abstracte kunst deel ik graag mijn jarenlange opgebouwde verzameling van schilderijen, grafiek, tekeningen en beelden.  Het huis staat en hangt letterlijk vol met kunst. Meer weten over de verzameling, kijk dan op deze pagina..

De B&B heeft een eigen gasteningangHonden zijn welkom bij anne wine, wel graag even overleggen.

Op de pagina boekingen en prijzen vind je meer informatie. Boeken kan via hallo@annewine.nl of 06 23 00 30 25.

de kamers

Bij anne wine heeft twee kamers. Eentje met een tweepersoonsbed en de andere kamer heeft twee afzonderlijke bedden. Vanzelfsprekend hebben ze beiden een eigen sanitaire voorziening. Op de overloop is een bibliotheek met thrillers en kinderboeken. ook vind je hier een scala aan spelletjes.

Naast de eigen kamer kun je verblijven in de gelagkamer, waar je ook vrij gebruik kunt maken van koffie en/of thee. Hier vind je de bibliotheek met architectuur-, kunst- en poezieboeken waar je vrijelijk in kunt neuzen. 

Bij anne wine tracht zo duurzaam mogelijk te zijn, de energie komt van haar zonnepanelen en heeft een gezonde aandacht voor materialen en producten.

de bostuin

Achter het pand is een wilde bostuin met op allerlei plekken zitjes, zowel in de zon als op schaduwplekken. Vuurtje stoken in de avond, lezen in de hangmat, voor een ieder is er een eigen plekje te vinden. Aan de achterzijde van de tuin kijk je uit over het Groningse landschap met in de verte de binnendijk. Op diverse plekken in de tuin zijn beelden geplaatst. Al wandelend kom je deze tegen op verrassende locaties.

In de tuin zijn verschillende bouwsels. Zo is er een paviljoentje waar je ook bij een zwoele zomerregen toch buiten kunt zitten. Aan het einde van de middag schijnt hier de avondzon. Of wat te denken aan een flessenfollie, van waaruit je uitkijkt over het achtergelegen weiland naar de dijk.

gastenreviews

“Sinds we zes jaar geleden bij toeval kwamen te logeren bij anne wine zijn we verkocht. Ieder jaar gaan we 2 of 3 keer terug en genieten we van…. van alles!! Gastvrijheid, rust, kunst en lekker eten zijn bij haar vanzelfsprekend”.
Dick en Els 

Anne Wine’s brickhouse in Kloosterburen shows nothing exciting from the outside. But as soon as she had expressed her “welcome”, we knew that we had found the right location. We had booked for two nights, but stayed five at the end. In her friendly manner she showed us her house, which expresses her passion in each corner – the fine arts! Both rooms are furnished in a stylish way with subtle details. In the large kitchen she served us rich breakfasts. The biggest surprise, however, was her enchanted garden, a wide park full of mysteries! Anne Wine is, by the way, one of the founder of the virtual hotel De Marne: 40 small and local enterprises are connected and offer all services that we expect from hotels, everything from nice meals to bike-renting and bookshops. That made our staying in Anne Wine’s house to a recreative and satisfiable holiday in Groningen – with our best recommendation!
Juerg & Maria

“Prima B&B; lekkere bedden, heerlijk ontbijt, goed verzorgd en vriendelijke gastvrouw. Voor herhaling vatbaar”.

aan tafel

Je kunt ook eten bij anne wine. Mijn oude vak als kok pak ik zo af en toe met veel liefde op. Onder de noemer “aan tafel” kun je in de avond een wat-de-pot-schaft-maaltijd aan de keukentafel of bij mooi weer in de tuin nuttigen. Bij een boeking of in de ochtend kun je doorgeven of je wilt eten bij anne wine. Vanzelfsprekend kun je aangeven waar je voorkeur niet naar uitgaat, vegetarisch geen probleem. Er wordt puur en met veel aandacht voor de biologische en/of de streekproducten gekookt. Vanzelfsprekend schenk ik er – desgewenst – ook een fijne wijn bij.

gastenreviews

“Heel erg uit en toch thuis bij anne wine! Het is een belevenis om in het warm en sfeervol ingerichte huis vol met mooie kunst te verblijven en je er thuis te voelen. De gastvrouw laat je met rust maar is er als je haar nodig hebt. Na een dag vol bijzondere ervaringen in het Groninger landschap is het een feest om bij anne wine in de mooie tuin te borrelen/aan tafel te gaan en van haar kookkunst (ook niet alledaags maar wel lekker en verantwoord) te genieten”.
Piet en  Jacqueline

“Eine sehr freundliche und herzliche Gastgeberin, kummert (op de u puntjes) sich sehr und gibt gern Tipps wie die Umgebenung zu erkunden ist. Tolles Fruhstuck (op beide u opuntjes), seht flexible”. Anne, Duitsland

“Het was een aangenaam verblijf bij anne wine. Zeer vriendelijk, gastvrij en zorgzaam”.
Piet

“Prettige ontvangst. Prima uitleg over de omgeving, het huis, de kunst en dergelijke. Goed ontbijt in gezellige woonkeuken”.
Gerard

“anne wine is een fijne gastvrouw met een mooie bed & breakfast, vol kunst, met daarbij een sprookjesachtige tuin. Een oase van rust en schoonheid”.
Vergunst

Close search
Winkelmand
Back To Top
×Close search
Zoeken
google translate