expositie 3 fotovisies 1 tuin & Tuin Kunst Hogeland

drie weekenden  in juni

9 en 10, 16 en 17, 23 en 24 juni 2018  —  11.00 – 17.00 uur

 

expositie ‘3 fotovisies 1 tuin’

Mijn tuin gezien door de ogen van anderen. Groot, kleiner, kleinst. Vaak gezien door het ‘oog’ van de smartphone. De tuin wordt een Alice in Wonderland, als je de diepte in gaat, de bladeren op, de takken in. Bomen komen en gaan tijdens de ‘lenswandeling’.  Fotograaf Hans Sas en beeldend kunstenaar Ra van der Hoek tonen hun indrukken op geheel eigen wijze. Ik sluit aan met een installatie van kleine zwart/wit foto’s.

welkom op onze opening van deze speciale expositie op vrijdag 8 juni tussen 17.00 en 19.00 uur

 

Tuin Kunst Hogeland

4 tuinen, 6 beeldend kunstenaars, 1 fotograaf, 1 goudsmid, 3 wunderkammers

Gelijktijdig aan de expositie 3 fotovisies 1 tuin vindt het evenment Tuin Kunst Hogeland plaats. Een route tijdens de drie weekenden in juni langs 4 tuinen, 6 beeldend kunstenaars, 1 fotograaf, 1 goudsmid en 3 wunderkammers.

Bij anne wine is een van de locaties. In mijn expositieruimte is 3 fotovisies 1 tuin en in het atelier is een overzichtstentoonstelling te zien van mijn textiele objecten door de jaren heen. Je kunt snuffelen in de boeken van antiquariaat Bij Tij en Ontij….. Een tafel vol met geillustreerde poezie.

Op deze dagen schenk ik een mooi glas wijn. Zoek een plekje op in het atelier of in mijn wilde bostuin met bouwsels, beelden en zitjes.

De Kleine Plantage in Eenrum
Een kleinschalige en eigenzinnige kwekerij met tuinen voor de liefhebber en tuinfanaat. Met beelden van Jan Steen en betonobjecten en architectonische bouwsels van Trude van Assem.

Landhuis en Parktuin Oosterhouw in Leens
Een huis en tuin waar de tijd stil staat, achterover helt en sprongen maakt. Bezoek de drie wunderkammers en strijk neer op het terras voor een lunch: een aanrader!!  Wel even hiervoor reserveren via christiaan@oosterhouw.nl.

Margriet Barends & Harm van der Meulen in Ulrum
Beelden van brons en cortenstaal op een plek waar ransuilen roesten. Een beeldhouwer, een schilder en gastexposant goudsmid Bram van Huis. In een dorpskunstenaarshuis met verborgen theetuin.

Voor meer informatie over dit evenement en een fietsroute kijk op onze site Tuin Kunst Hogeland

Maak er een weekendje uit van en blijf bij een van ons overnachten. Wil je graag verblijven bij mij in de B&B, wees er dan vlot bij, want ik zit deze weekenden al bijna vol. Neem anders een kijkje bij een van mijn collega’s op Hotel De Marne

google translate
Search