skip to Main Content

het atelier

het atelier

Mijn leefplek, waar ik de meeste tijd doorbreng. Gewoon lezend, kijkend, belevend, en natuurlijk werkend. Met de gevonden materialen van de straat of het wad, met verf en potlood, en de laatste jaren vooral met draad. Er zijn al heel wat kilometers draad al hakende door mijn handen gegaan.  Met katoen, wol, of linnen verwerk ik deze tot staande of wand objecten. Ook buitenobjecten van visserstouw sieren wanden of hangen in bomen.

 

presentatieruimte

Naast het werkatelier, waar ik eigenlijk ook woon, heb ik een aangrenzende ruimte waar altijd werk van mij te zien is.  Dus kom gerust een keer langs, ben zeven dagen per week open, echter bel wel even of ik er ben.

mail hallo@annewine.nl of bel 06 23 00 30 25 voor een afspraak

het atelier op pad!

Andere sferen, verrassende indrukken, spannende belevenissen, het zijn in een andere omgeving doet me altijd goed. Levert me veel inspiratie op. Zo eens per jaar probeer ik met mijn basismaterialen erop uit te trekken om voor een korte of langere werkperiode in een ander land te werken. Ik laat me leiden door dat wat ik tegenkom. Geen vooropgestelde plannen van wat ik ga doen. Zo heeft het eiland Lanzarotte met zijn vulkanisch landschap me geïnspireerd tot het tekenen van zwarte vlakken en stapelingen van steenachtigen of het Spaanse berglandschap tot collages van kleine huisjes op bergen en het bouwen van kleine objecten van karton.
Ik werk ter plekke….. creëer een eenvoudige werkplek voor mezelf, waar ik met mijn meegebrachte tekenspullen en met de materialen die ik tegenkom op straat, in de havens, op de stranden nieuw werk maak. Vaak ook voor mij verrassend wat er uit gaat komen. Terug in mijn atelier op het Hogeland werken de indrukken door op het werk dat daarna gaat ontstaan.

Close search
Winkelmand
Back To Top
×Close search
Zoeken
google translate