contact | blog | actueel

contact

Voor vragen, opmerkingen, b&b boekingen, bezoek aan het atelier, neem dan contact met me op. Altijd welkom om een kop thee of koffie te drinken met mij.

 

hoofdstraat 69 | 9977 rc kloosterburen
hallo@annewine.nl 06 23 00 30 25

nieuwsbrief

Wil je graag mijn nieuwsbrief ontvangen, meld dit dan even bij me, dan zorg ik dat je ‘m krijgt.

actueel

Afgelopen winter heb ik de haaknaald flink laten werken. Veel nieuwe werken, zowel staand als aan de wand, zijn ontstaan. Kom gerust kijken in het atelier.

 

 

Tuin Kunst Hogeland

3 weekenden in juni: tuinen | kunst | eten | slapen
Samen met Landgoed Oosterhouw (Leens), kunstenaars Margriet Barends/Harm van der Meulen (Ulrum) en De Kleine Plantage (Eenrum) hebben een rondje kunst en tuinen georganiseerd in juni. Kom kijken! Vier tuinen, zes kunstenaars, een fotograaf, een goudsmid en drie wunderkammers. Neem vast een voorproefje op onze site

Je kunt ook blijven overnachten, lunchen op het terras bij Oosterhouw of neem een borrel in mijn wilde bostuin. Ik zorg voor een mooi glas wijn.

“3 fotovisies 1 tuin” 
De tuin van anne wine gezien door drie verschillende kunstenaars. Tijdens de drie weekenden  van “tuin kunst hogeland” is er in mijn presentatieruimte een foto-expositie van Hans Sas, Ra van der Hoek en anne wine.  

9 en 10 | 16 en 17 | 23 en 24 juni 2018
zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur

blog

google translate
Search